Sund chokoladeis
Kom godt i gang!
Chokoladeisen kan spises med det samme. Du kan enten bruge en blender, minihakker eller stavblender. Isen bliver ret klistret, så tag en dyb indånding og hav tålmodighed, når du blender. Isen på billederne er lavet som dobbeltportion med stavblender.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på mango nicecream. God fornøjelse 💛
Sund chokoladeis - Opskrift på sund nicecream uden sukker og fløde
Ingredienser
Sund chokoladeis
- 3 stk. banan (frost)
- 0,5-1 dl vand efter behov
- 2 spsk. kakaopulver
- 2 spsk. peanutbutter
- 1 tsk. vaniljepulver
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne sammen i en blender til en lækker "Nicecream".
- Tip: Rør evt. rundt et par gange undervejs, da den skal være tyk og godt kan sidde fast i blenderen.
- Spis isen med det samme - eller sæt den i fryseren.
- Hvis den har været i fryseren, skal den stå et godt stykke tid inden servering (ca. 10-15 minutter).
Kan anbefales, hvis du vil prøve at lave din egen lækre is 😀