Sund chokoladeis

Sund chokoladeis lavet på blot fire ingredienser 💛 Uden sukker og fløde! Jeg kan på det varmeste anbefale dig at sætte denne veganske NICECREAM på sommermenuen. Isen er både sød, cremet og kakaostærk. Jeg bruger blandt andet peanutbutter, som gør isen altså lækker – og du kan ikke smage, at der er peanutbutter i. Du behøver hverken en ismaskine eller at vente 5 timer på, at isen bliver frossen.

Chokoladeisen kan spises med det samme. Du kan enten bruge en blender, minihakker eller stavblender. Isen bliver ret klistret, så tag en dyb indånding og hav tålmodighed, når du blender. Isen på billederne er lavet som dobbeltportion med stavblender.

5 baseret på 1 anmeldelser

Sund chokoladeis - Opskrift på sund nicecream uden sukker og fløde

Ingredienser

Sund chokoladeis

  • 3 stk. banan (frost)
  • 0,5-1 dl vand efter behov
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne sammen i en blender til en lækker "Nicecream".
  • Tip: Rør evt. rundt et par gange undervejs, da den skal være tyk og godt kan sidde fast i blenderen.
  • Spis isen med det samme - eller sæt den i fryseren.
  • Hvis den har været i fryseren, skal den stå et godt stykke tid inden servering (ca. 10-15 minutter).