Sund chokoladeis

Sund chokoladeis - Opskrift på sund nicecream uden sukker og fløde
Sund chokoladeis lavet på blot fire ingredienser 💛 Uden sukker og fløde! Jeg kan på det varmeste anbefale dig at sætte denne veganske NICECREAM på sommermenuen. Isen er både sød, cremet og kakaostærk. Jeg bruger blandt andet peanutbutter, som gør isen altså lækker – og du kan ikke smage, at der er peanutbutter i. Du behøver hverken en ismaskine eller at vente 5 timer på, at isen bliver frossen.

 

Kom godt i gang!

Chokoladeisen kan spises med det samme. Du kan enten bruge en blender, minihakker eller stavblender. Isen bliver ret klistret, så tag en dyb indånding og hav tålmodighed, når du blender. Isen på billederne er lavet som dobbeltportion med stavblender.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på mango nicecream. God fornøjelse 💛

Sund chokoladeis - Opskrift på sund nicecream uden sukker og fløde
5 baseret på 1 anmeldelser

Sund chokoladeis - Opskrift på sund nicecream uden sukker og fløde

Ingredienser

Sund chokoladeis

  • 3 stk. banan (frost)
  • 0,5-1 dl vand efter behov
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne sammen i en blender til en lækker "Nicecream".
  • Tip: Rør evt. rundt et par gange undervejs, da den skal være tyk og godt kan sidde fast i blenderen.
  • Spis isen med det samme - eller sæt den i fryseren.
  • Hvis den har været i fryseren, skal den stå et godt stykke tid inden servering (ca. 10-15 minutter).