Sunde bananpandekager
Kom i gang med mine sunde bananpandekager
Du skal bruge modne bananer, økologiske æg og glutenfrit mel. Bananerne må gerne have en ekstra brun skrald. Det bliver ikke meget nemmere. Jeg topper ofte mine pandekagerne med smeltet chokolade, lidt hakkede mandler og granatæblekerner. Virkelig lækkert og (måske lidt for) luksuriøst til morgenmad. De er mættende, glutenfri og uden tilsat sukker.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på kikærtepandekager, spinatpandekager og chokoladepandekager. God fornøjelse 💛
Sunde bananpandekager - Opskrift på lækre pandekager med bananer
Ingredienser
Pandekager
- 2 stk. bananer (modne)
- 3 stk. æg
- 3-4 spsk. mel f.eks. rismel, hirsemel eller havremel
- 1 tsk. vaniljepulver
- 0,5 tsk. havsalt
- 1 spsk. kokosolie (stegning)
Topping
- 5 skiver banan
- 1 spsk. nødder
- 1 spsk. rosiner
Sådan gør du
- Mos dine modne bananer med en gaffel.
- Pisk bananer, æg, mel, vaniljepulver og havsalt godt sammen.
- Opvarm din pandekagepande.
- Smelt 1 tsk. kokosolie og brug 2 spsk. pandekagedej pr. pande. Vend dem først, når de slipper.
- Top dine pandekager med frugt eller sødt og salt.
Kære du!
Hvornår udgiver du en kogebog med alle dine fantastiske opskrifter;-)
Mange hilsener, Tina
Wauw de er gode og nemme til morgenmad!
Jeg brugte majsmel, og de smagte dejligt.