Sund æggekage med spinat
Kom godt i gang!
Du skal blot piske æggene, skære tomaterne og tilsætte dine krydderier. Æggekagen er også skøn med squash, aubergine samt reven rødbede. Brug de krydderier, du har i krydderiskabet! Jeg har valgt at bruge gurkemeje, paprika, timian og havsalt. Æggekagen fungerer godt til alle døgnets måltider – morgen, middag og aften. Den er mættende, glutenfri og vegetarisk. Jeg elsker den traditionelle æggekage!
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på frokostsalat med æg, æggemuffins med spinat eller spinatsalat med jordbær. God fornøjelse 💛
Sund æggekage med spinat - Opskrift på proteinrig æggekage med krydderurter
Ingredienser
Sund æggekage med spinat
- 6 stk. æg
- 10 stk. tomater (halverede)
- 1 håndfuld spinat
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. havsalt
- Kokosolie til formen
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Pisk æggene sammen med krydderierne.
- Tilsæt halverede tomater og en god håndfuld frisk basilikum/purløg.
- Smør bagepapiret med kokosolie.
- Brug et lille ildfast fad (brandepande ved dobbeltportion).
- Fordel æggemassen over bagepapiret.
- Bag æggekagen ved 180 graders varmluft i ca. 30 minutter.
- Pynt æggekagen med frisk spinat.
Kommentarer