Sund chiagrød med chiafrø, kakao og kokos ❤️ Sund chiagrød kan spises både til morgenmad – eller som en lækker chokoladedessert. Chiafrø ligner små sorte “kerner“, som puster sig op, når du tilsætter væske. De giver en dejlig grød og “chia budding” konsistens, som er virkelig lækker ❤️ Min mave er glad for dem! Chiafrø indeholder godt med kostfibre, antioxidanter, kalk og proteiner. Jeg bruger også chiafrø til disse populære chiaboller (glutenfri).
Se også:
Online Yoga Studio – Yin Yoga, meditation og mindfulness >>
Yogauddannelser – Bali & Zanzibar >>
Sund chiagrød – Opskrift på den lækreste chocolate chia pudding – glutenfri
Sund chiagrød
Ingredienser
- 2 dl mandeldrik
- 3 spsk chiafrø
- ½ tsk agavesirup
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk kanelpulver
- 1 spsk kakaopulver
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne.
- Lad blandingen trække i min. 20 min. på køkkenbordet eller stilles i køleskabet aftenen inden.
- Rør grøden rundt og servér i en skål.
- Hvis grøden er vandet og usammenhængende, kan du tilsætte lidt ekstra chiafrø og vente igen.
Noter
Spis dig glad, sund og rask!
Links til ingredienser:
Hvad er antiinflammatorisk kost?
At spise antiinflammatorisk handler om at implementere særlige krydderier og sunde ingredienser i din kost, som modvirker inflammation i kroppen. Kosten styrker dit immunforsvar, din fordøjelse, din nattesøvn og dit energiniveau. Ud over de sunde egenskaber ved antiinflammatoriske opskrifter, vil du også mærke, at dine smagsløg bliver forkælet! Opskrifterne er nemlig fulde af SMAG fra især krydderier og smagfulde grøntsager. Når maden smager af mere, vil du også opleve, at du spiser mindre, fordi du stimulerer dine smagsløg og oplever meget mere nydelse, mens du spiser. Det er vigtigt at understrege, at antiinflammatorisk kost IKKE er en kur! Det er en mindfuld livsstil, der giver kroppen alle de vigtige vitaminer og mineraler, den har brug for. Læs meget mere om antiinflammatorisk kost her >>
3 kommentarer
Den ser vel nok god ud, Catherine! Jeg elsker chiagrød, og den faldt i god jord herhjemme 🙂
Hej
Dejligt med endnu mere inspiration til det fantastiske frø.
Num! Den er altså god 😀