Sunde bananpandekager ✨ Prøv mine nemme og sunde pandekager er lavet på blot tre basis-ingredienser. Pandekagerne minder meget om de traditionelle amerikanske pandekager eller tykke brunchpandekager. De er nemlig både saftige, luftige og tykke 😍 Hvis du tilsætter 1 spsk. proteinpulver, har du proteinpandekager. Kært barn har mange navne.
Se også:
Online Yoga Univers – Yin Yoga, meditation og mindfulness >>
Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka 2019 >>
Yoga Retreat på Zanzibar 2020 >>
Pandekagedej – Nem pandekage opskrift
Du skal bruge modne bananer, økologiske æg og glutenfrit mel. Bananerne må gerne have en ekstra brun skrald. Det bliver ikke meget nemmere. Jeg topper ofte mine pandekagerne med smeltet chokolade, lidt hakkede mandler og granatæblekerner. Virkelig lækkert og (måske lidt for) luksuriøst til morgenmad. De er mættende, glutenfri og uden tilsat sukker.
Se også:
Hjemmelavet nutella hummus >>
Sunde bananpandekager
2 personer
Ingredienser
- 2 modne bananer
- 3 æg
- 3-4 spsk. glutenfrit mel, f.eks. rismel, hirsemel eller havremel
- 1 tsk. vaniljepulver
- Lidt havsalt
- Til stegning: Kokosolie
Tip: Du kan “massere” bananen, mens den stadig er i sin skræl. Således er den nemmere at mose.
Mos dine modne bananer med en gaffel.
Pisk bananer, æg, mel, vaniljepulver og havsalt godt sammen.
Opvarm din pandekagepande.
Smelt 1 tsk. kokosolie og brug 2 spsk. pandekagedej pr. pande.Vend dem først, når de slipper.
Topping
- Sirup, f.eks. kokossirup eller agavesirup
- Frugt, f.eks. bananer, bær eller appelsin
- Sødt og salt, f.eks. mandler, gojibær eller rosiner
Top dine pandekager med sirup, (chokolade), frugt eller sødt og salt 😍
3 kommentarer
En kogebog åååeee ville være skøn,med disse fantastiske opskrifter ville også ønskes her
Ja det ville være alle tiders med en kogebog
Kære du!
Hvornår udgiver du en kogebog med alle dine fantastiske opskrifter;-)
Mange hilsener, Tina