9 bøger om mindfulness, meditation og Yin Yoga

28. august 2021

Bøger om mindfulness og meditation

Bøger om mindfulness, meditation og yin yoga! Hvis du mangler en spændende bog til ferien, så kan jeg på de varmeste anbefale disse 9 bøger om mindfulness, meditation, kinesisk medicin og meget mere. Jeg elsker at fordybe mig, når jeg er ude at rejse. Søger du mere spirituel og dybdegående inspiration i livet? Jeg har altid været en søgende pige (og kvinde), og jeg har et stort behov for at leve mit liv meningsfyldt. Det er både på godt og ondt, for nogle dage føler jeg mig trist og ikke-forbundet, mens andre dage ser jeg min livsvej klar og tydelig. Yoga, meditation, mindfulness, filosofi og kinesisk medicin er alle emner, som hjælper mig med at forstå livets unikke sammenhænge. Yoga handler om meget mere end blot yogastillinger, idet de er en ottendedel. Yogafilosofien lærer os, at yogaen består af otte niveauer.

Bøger om mindfulness, meditation og Yin Yoga - Få inspiration på bloggen!

Bøger om mindfulness, meditation og yin yoga

Reklamelinks:

  1. The Tree of Yoga – B.K.S. Iyengar
  2. Dancing with Life – Phillip Moffitt
  3. The Complete Guide to Yin Yoga – Bernie Clark
  4. Your Body Your Yoga – Bernie Clark
  5. Yin Yoga – Ulrica Norberg
  6. The Web that has No Weaver – Ted Kaptchuk
  7. Begynder Yogabogen – Karen Pallisgaard
  8. Mindful Living – Katie Manitsas
  9. The Goddess Pose – Michelle Goldberg

Kom i gang med yoga og mindfulness meditation 💛

I mit store yogabibliotek finder du altid 5 gratis yogavideoer, som du kan nyde. Du kan også downloade Cathrine Yoga app’en → og få adgang direkte på din iPhone, iPad eller smartphone. Cathrine Yoga app’en er downloadet mere end +25.000 gange og indeholder også +150 gratis opskrifter. Namasté 😍

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.