Marcipantrøfler

Marcipantrøfler - Opskrift på sunde marcipantrøfler lavet på 5 ingredienser
Marcipantrøfler med dadler og appelsin – lavet på økologisk marcipan med masser af smag! De giver fuld nydelse, hvis du spiser dem langsomt. Det handler om at spise med nærvær, tilstedeværelse og opmærksomhed i øjeblikket (mindfulness).

 

Marcipantrøfler – en lille mindfulness øvelse:

  • Tag én trøffel på en tallerken – eller et stykke chokolade.
  • Indstil dig på at spise denne nydelsesfulde trøffel meget langsomt.
  • Se farvenuancerne, formen og teksturen.
  • Duft til alle duftnuancerne.
  • Observer dine impulser og lysten til at tage den første bid.
  • Tag den første bid.
  • Fornem trøflen, når den strejfer dine læber og fylder munden med smag.
  • Tyg nu langsomt og omhyggeligt.
  • Smag smagen!
  • Fornem kroppens reaktioner, når du tygger og synker.
  • Tag den næste bid.
  • Fortsæt i samme tempo.

 

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på chokoladetrøfler eller sunde mokka trøfler. God fornøjelse 💛

Marcipantrøfler - Opskrift på sunde marcipantrøfler lavet på 5 ingredienser
5 baseret på 2 anmeldelser

Marcipantrøfler - Opskrift på lækre trøfler med marcipan og appelsin

Ingredienser

Marcipantrøfler

  • 300 g marcipan
  • 150 g dadler uden sten
  • 50 g kokosmel
  • 2 spsk. mandarinsaft

Pynt

  • 100 g mørk chokolade overtræk
  • 50 g kakaonibs

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne i en foodprocessor.
  • Form dine marcipantrøfler (6 store eller 12 små).
  • Dyp dem i smeltet mørk chokolade - og drys med valgfrit krymmel.