9 shoppeforslag der hjælper dig med at Gøre noget godt for dig selv

23. september 2021

Gør noget godt for dig selv

Gør noget godt for dig selv – Husker du at tage tid til dig selv? At tage tid til at slappe af og få ladet op? Det er noget rigtig mange af os er dårlige til. Vi får hurtigt sat alle andre i første række og glemmer at lytte efter vores egne behov.

I dag vil jeg gerne opfordre dig til at tage lidt tid ud af kalenderen til dig selv. Det kan være en H-E-L dag, eller det kan blot være 1 time om aftenen. Dit fokus skal bare være på dig, og lige det du har lyst til. Har du mest lyst til at se en god film, så gør det. Måske vil du gerne bevæge og strække kroppen med en skøn omgang Yin Yoga eller guidet meditation – eller måske har du mere lyst til at tage et fodbad, læse en god bog eller taknemmelighedsskrivning. Du kan også nyde en hjemmelavet gurkemeje latte eller smoothie ude i det gode vejr?

Jeg sidder i skrivende stund under en palme og kigger ud på havets brusende bølger. Hvis jeg selv skulle vælge én ting? Så skulle det helt klart være en thailandsk kokosnød og en dukkert … Mærk godt efter og beslut dig for at prioritere dig selv. Det er mere end OK at modtage og sætte fokus på DIG 💛 Gør noget godt for dig selv!

Gør noget godt for dig selv

Gør noget godt for dig selv – Selvforkælelse

Reklamelinks:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.