Cathrine har samlet hænderne i taknemmelighed

23. september 2016

Hvad er du taknemmelig for?

Hvad er du taknemmelig for?

Husker du at sætte pris alt det gode? Alt det positive? I dag afsluttede jeg mit bachelorprojekt og er nu endnu tættere på at kunne kalde mig Bachelor i Erhvervsøkonomi og Psykologi. Hvor skønt er det lige? Under hele min projektskrivning er jeg virkelig blevet opmærksom på alt det, jeg sætter allermest pris på at kunne. Alt det, jeg ikke har kunnet, mens jeg var under pres i projektskrivningen. Det resulterede i stor refleksion over livets små glæder. En refleksion, vi (muligvis) alle sammen er stødt på, når livet bliver sat på spidsen, og vi oplever et unaturligt stort pres i hverdagen.

Jeg spurgte derfor mig selv:

Hvad er du taknemmelig for?

  • At kunne gå lange aftenture med solnedgang.
  • At tage til formiddagsyoga på en helt almindelig tirsdag.
  • At have overskud til at lave sunde og farverige retter.
  • At kunne blogge ubegrænset.
  • At kunne meditere.
  • At kunne cykle Amager rundt på min elskede mountainbike.
  • At kunne være bekymringsfri, stressfri og hjertebankenfri.

Når jeg skriver denne liste, føler jeg egentligt, at jeg har spændt ben for mig selv. Fordi hvem siger, at jeg ikke har kunnet tage til yoga? Og hvem siger, at jeg ikke har kunnet gå lange aftenture med solnedgang? Hvis jeg skal være helt ærlig, så HAR jeg både være til yoga eller gået lange aftenture. Problemet er, at jeg under hele projektskrivningen har lidt under dårlig samvittighed og konstant indre uro. Jeg har haft ondt helt ind i brystet, følt mig presset og i total ubalance. NU vil jeg huske på alle disse positive ting, gøre alt det bedste og være god ved mig selv. Jeg kan mærke, at det er det helt rigtige lige nu.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.