Øjenpude, yogasmykke, notesbog og kuglepen

22. november 2019

Hvad skal jeg ønske mig?

Hvad skal jeg ønske mig? Her har jeg samlet over 50 fantastiske julegaveidéer til hende, som du kan give eller ønske dig i julegave. Der er alt lige fra bløde tæpper til yogaudstyr, tungeskraber (Ayurveda) og yogablokke i kork.

Gaveguide – Hvad skal jeg ønske mig?

Du kan også ønske dig eller give en mere personlig og kreativ gave. Yoga, meditation og mindfulness går lige i hjertet, og det er en sand kærlighedserklæring at give en yoga-gave eller at ønske dig en selvkærlig gave til dig selv. Det kunne f.eks. være et Yoga Retreat til Sverige, Yogaevent i København, Randers eller Vejle eller et 6-måneders medlemskab til Cathrine Yoga Online med et hav af online klasser og meditationer. Jeg ved godt, hvad jeg vil give mig selv! Jeg ønsker mig et par nye løbesko, to yogabøger og et særligt kursus for yogalærere, som jeg har kigget på længe. Hvad ønsker du dig?

Hvad skal jeg ønske mig

Gaveidéer til hende, der elsker yoga

Reklamelinks:

Gaveidéer til hende, der elsker hygge

Reklamelinks:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.