Bogen Light on Yoga og yogasmykke

23. september 2021

Light on Yoga

Light on Yoga – Jeg kan på det varmeste anbefale dig denne yoga-bog, der handler om yogafilosofi. Hvis du spørger mig, at målet med yoga at bringe dig i kontakt med din inderste kerne – hvis man i det hele taget kan tale om “et særligt mål”. Yoga kan på enestående vis stimulere mennesket både fysisk, mentalt samt emotionelt ved at arbejder med det hele menneske. Du ER et helt menneske. Vi er alle én. Vi er alle lavet af det samme.

Light on Yoga:

“Yoga er et lys, som én gang tændt aldrig vil falme. Jo bedre du praktiserer, jo klarere flamme.” 

Sådan lyder det fra B.K.S. Iyengar. Et meget smukt og sigende citat, som jeg er dybt inspireret af i forhold til min egen yogapraksis og yogaundervisning. Som yogalærer vil du oftest høre mig tale om hvordan, du kan finde dit indre lys.

Yogafilosofi – 3 gode bøger om yogafilosofi

Yoga betyder forening og minder os om, hvordan vi er forbundet til hinanden og alt i livet. Yogaen bygger på en række ældgamle skrifter, som kendetegnes som den indiske yogafilosofi. Yogaen forbinder den fysiske, energetiske, mentale og visdomsfulde og blissfulde krop, som tilsammen leder til os til endelige frigørelse – fra lidelse til frihed. Yogafilosofien handler om, hvordan du gennem en kontinuerlig yogapraksis kan finde indre ro, stilne sindet og mærke, at du er en del af noget større. I dette afsnit vil vi fordybe os i yogaens otte lemmer, de fem koshaer og dyb meditation.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.