hjemmebagte boller og lyserød smoothie

22. september 2021

3-dags juice detox

3-dages juice detox med et hav af lækre og smagfulde juice og smoothies. I denne weekend tager jeg igen på en 3-dages juicekur.

Jeg giver kroppen og fordøjelsessystem en pause fra den faste føde og drikker udelukkende juice, smoothie og hjemmelavet olieshot. Jeg elsker at spise og drikke naturens råvarer – og især kombinationen er det søde, sure og bitre. Det er hverken for at tabe mig eller for at banke mig selv oveni knolden. Det er vitterligt for at forkæle mig selv, min krop og mit sind. Bryde vaner, rutiner og faste måltider.

Godmorgen smoothie med avocado

3-dages juice detox

Jeg får helt festfyrværkeri i øjnene af alle de fantastiske farver. Jeg elsker juice! Særligt dén med rødbede, gulerod og ingefær. Alle disse juices består udelukkende af økologisk frugter og grøntsager. Jeg drikker typisk 6 juices pr. dag á en halv liter. Jeg sørger for at drikke rigeligt med vand og supplerer altid med 1-2 olieshots (morgen & eftermiddag). Mine olieshots bestod af to spsk. MK Organic Pure Oil W til kvinder og to spsk. MK Organic Pure Aronia A.

Få alle mine sunde smoothie- og juiceopskrifter →

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.