Sunde romkugler med kokosmel og mandler

22. september 2021

Økologisk proteinpulver

Økologisk proteinpulver – Fælles for begge kosttilskud er, at de har et højt proteinindhold og er baseret på rene ingredienser. I de seneste 2-3 måneder har jeg haft ekstra stort fokus på mit øgede proteinbehov. Styrketræning er nemlig blevet en integreret del af min hverdag, efter jeg er startet til personlig træning. Jeg har haft fornøjelsen af at teste to varianter af EcoProteins proteinpulver (neutral- og chokoladesmag) og Plantforces ris-proteinpulver (vaniljesmag).

Økologisk proteinpulver

Jeg kan konkludere, at SMAG er alfa og omega for mig – eller det vil sige eftersmagen.

Jeg er ellevild med EcoProteins neutral-proteinpulver, da produktet er helt naturligt – proteinpulveret indeholder 80 % protein (!), er hverken tilsat smag, sukker, kunstige sødemidler eller andre kunstige tilsætningsstoffer. Proteinpulveret er baseret på et økologisk mælke-proteinkoncentrat (MPC), der er et komplekst proteinpulver med både hurtigt- og langsomtoptagelige proteinkilder. Brug f.eks. produktet i alle slags smoothies og kageopskrifter. For en person bruges cirka 20 g/2-3 spsk. pr. portion – gerne 15 min. efter træning eller i et mellemmåltid.

EcoProteins chokolade-proteinpulver er baseret på samme type økologisk mælke-proteinkoncentrat som den neutral og er også fri for kunstige sødemidler og andre kunstige tilsætningsstoffer. Proteinpulveret indeholder dog (kun) 69 % protein, idet man kan tilsat økologisk kakaoaroma, økologisk rørsukker og salt. Chokoladevarianten er perfekt til chokolade-kageopskrifter – tilsæt f.eks. 100 g. af proteinpulveret i mine sundere chokoladetrøfler.

Sluttelig har jeg testet Plantforces ris-proteinpulver med vaniljesmag. Dette proteinpulver er baseret af brune ris og indeholder hele 90 % protein. Det er helt uden allergener såsom mælk, soja og gluten og egner sig specielt er vegetarer, veganere eller mælke-intolerante. Produktets ingredienser gør samtidig, at det er lettere at optage proteinpulveret i kroppen. Jeg vil dog gøre opmærksom på, at ris-proteinpulver har en eftersmag, man skal vænne sig til. Hvis du er veganer eller mælke-intolerant, vil jeg KLART anbefale én af PlantForces varianter. Hvis ikke, anbefaler jeg EcoProteins forskellige slags proteinpulver.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.