Ananasis med kokos og lime

Ananasis med kokos og lime

Sund ananasis lavet på blot 5 ingredienser

Her får du opskriften på en sund og forfriskende nicecream, der bærer et strejf af både Københavnerstang og Pina Colada! Du skal bruge frossen ananas, kokosmælk, kokosmel, sirup og lime.

Antiinflammatorisk kost

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på yoghurt ispinde med jordbær og snickers is. God fornøjelse 💛

Ananasis med kokos og lime

Ananasis med kokos og lime - Opskrift på nicecream lavet på 5 ingredienser

Ingredienser

Sunde desserter

  • 600 g frossen ananas (moden)
  • 1,5 spsk. limesaft
  • 0,5 spsk. limeskal (pynt)
  • 3 spsk. ahornsirup
  • 0,5 dl kokosmælk
  • 1 dl kokosmel
  • 1-2 spsk. vand (efter behov)

Sådan gør du

  • Skær moden ananas i tern og frys det ned i min. 8 timer, eller køb ananas på frost.
  • Tag den frosne ananas ud af fryseren, og lad den tø let op.
  • Rist kokos let på panden til det bliver gyldent og sprødt, og riv lidt limeskal på et rivejern.
  • Kom den let optøede ananas i en foodprocessor med limesaft, kokosmælk og ahornsirup, og kør det hele sammen til isen bliver jævn og glat som en sorbet. Skrab siderne i foodprocessoren undervejs, hvis isen sidder fast, og tilsæt lidt vand undervejs, hvis isen ikke kan løbe rundt.
  • Bland ristet kokosmel i isen, når den er afkølet, og servér isen straks herefter.
  • Tip! Hvis isen er blevet for flydende, kan den sættes i fryseren i 1-3 timer. Isen har bedst af at blive spist samme dag, som den er lavet. Hvis den står for længe i fryseren, vil der dannes iskrystaller i isen grundet dens høje vandindhold.