Cremet tomatsuppe
Cremet tomatsuppe giver den bedste start på efteråret ♥ Den er lavet på antiinflammatoriske krydderier, så du kan holde dig sund og rask i de kolde måneder. Suppen er lavet på kokosmælk, hvilket gør den cremet, rund og fyldig i smagen. Hvis du ikke ønsker suppen så fed, kan du prøve denne opskrift på tomatsuppe i stedet. Den “hemmelige” suppeingrediens er en økologisk urteboullion, der fremhæver suppens øvrige ingredienser.
Links til ingredienser:
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på grønkålssuppe, sød kartoffelsuppe og rødbedesuppe. God fornøjelse 💛
Cremet tomatsuppe - Opskrift på sund suppe med tomater og kokosmælk
2 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Tomatsuppe
- 1 fed hvidløg
- 3 cm. frisk ingefær
- 1 stk. gulerod
- 1 spsk. kokosolie
- 1 dåse kokosmælk 400 ml
- 2 dåse hakket tomater
- ½ spsk. urtebouillon
- ½ tsk. chiliflager
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. karry
Topping
- 10 stk. tomater
- 2 spsk. kokoschips
Sådan gør du
- I en varm gryde med kokosolie sautéres hvidløg, ingefær og gulerod.
- Tilsæt kokosmælk, hakkede tomater, urteboullion uden salt samt alle krydderierne.
- Lad det koge ind i ét minut ved middel varme, og lad det efterfølgende simre i 10 min.
- Blend suppen fin og smag til med salt. Brug en stavblender eller hæld blandingen i en blender.
- Top din antiinflammatoriske tomatsuppe med basilikum, ristede kokoschips eller gærflager.
Lækker suppe! Jeg kom til at putte en halv rød peber i fordi jeg lige havde sådan en i køleskabet, det synes jeg endda gjorde den endnu bedre 🙂