Grøn nicecream med mynte

Grøn nicecream med mynte

Jeg elsker, når jeg er på forkant i min madlavning, og noget af det, som jeg altid har forberedt, er skiver af banan i fryseren. Derfor skærer jeg ofte plettede, overmodne bananer i skiver og portionsanretter dem i små fryseposer i fryseren. Så kan jeg nemlig altid smække en lækker nicecream eller en kold smoothie sammen, når jeg får lyst. Det kan altså stærkt anbefales, og derfor er tippet hermed givet videre. Samtidig undgår du madspild, når du bruger alle dine bananer.

Grøn nicecream med mynte

Denne nicecream er dejlig blød og cremet, og så har den en rund og mild smag af kokos og mynte. Hvis du ønsker en kraftigere smag af mynte, kan du købe koncentreret pebermynte-smag eller -aroma, som er beregnet til brug i fødevarer og tilsætte koncentreret myntearoma i stedet for den friske mynte. 

Jeg er personligt helt vild med den milde smag af mynte, som går helt perfekt sammen med saltede pistacienødder og den let-bitre chokolade i denne udgave af nicecream. Jeg håber meget, at du også vil synes om den. 

Simpelt, lækkert og sundt

Hvis du nyder hele denne portion selv, så har du faktisk næsten fået den daglige, anbefalede mængde af frugt ifølge de officielle kostråd. Dét er da ret så herligt!

Personligt holder jeg virkelig meget af, når retter bare er simple, yderst velsmagende og samtidig nærer min krop med masser af gode vitaminer og mineraler, præcis som denne, skønne nicecream.

Prøv også mine nicecream med mango, jordbær eller chokolade 😋

Kram Cathrine 🤗💛

Grøn nicecream med mynte

Grøn nicecream med mynte - opskrift på en rund og cremet nicecream

Ingredienser

Grøn nicecream

  • 250-300 g frosne bananer (uden skræl)
  • 15 g mørk chokolade 70 %
  • 20 g spinat
  • 30 g mynte
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 1 håndfuld pistacienødder uden skal

Sådan gør du

  • Frys de skiveskårede og afskrællede bananer ned i forvejen, og tag dem op, når du skal bruge dem til denne nicecream
  • Tag bananerne ud af fryseren, og lad dem tø op i cirka 5 minutter
  • Smelt imens chokoladen i et vandbad
  • Blend spinat, mynte, kokosmælk og ahornsirup sammen i en blender til en glat væske
  • I en foodprocessor blendes nu 250 g optøede bananer, ahornsirup og den tidligere, blendede væske sammen
  • Tilsæt eventuelt de sidste bananer, hvis din nicecream er for flydende i konsistensen
  • Server din nicecream toppet med smeltet chokolade og hakkede pistacienødder

Noter:

  • Nyd gerne denne nicecream, mens den er helt kold, da smagen af bananer kan synes mere dominerende, jo varmere retten bliver.