Hjemmelavet chai latte
Tip!
Du kan lave din egen chai te-blanding i en dåse med alle de tørre krydderier, så du kun skal tilsætte de friske ❤️ Hvis du ikke har tid til at lave din egen chai te-blanding, kan du også bruge Sweet Chai, Green Chai eller Black Chai og tilsætte vand og skummet mælk.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på kakaosmoothie med banan. God fornøjelse 💛
Hjemmelavet chai latte - Opskrift på antiinflammatorisk, sund chai latte
Ingredienser
Chai latte
- 3 stk. hele stjerneanis
- 2 stk. kanelstænger
- 1 tsk. kardemomme
- 8 stk. nelliker
- 1 stk. appelsin
- 3-4 cm frisk ingefær
- 4 dl mælk (alle typer)
- 2 spsk. agavesirup
- 1 tsk. kanelpulver
Sådan gør du
- Knus alle de tørre krydderier - stjerneanis, kanelstænger, kardemomme og nelliker. Vi anbefaler, at du bruger en morter. Du kan også undlade at knuse krydderierne.
- Kog 1 liter vand og tilsæt stjerneanis, kanel, nelliker, kardedomme, revet appelsinskal og ingefær i skiver. Lad det koge sammen og efterfølgende trække i 8 minutter. Sigt krydderierne fra chai teen (vandet).
- Opvarm 4 dl mælk med to spsk. agavesirup. Du kan eventuelt bruge en mælkeskummer.
- Bland chai teen (vandet) med mælken og drys med kanel på toppen.
Chai latte er simpelthen bare så lækkert, når det bliver koldt ❤️ Drik dig glad og sund!
Den smager så godt 🥰😍😍
Dejlig drik!