Onion bahji
Onion bahji er en indisk opskrift på sprøde løgkager. Mmmm! Retten består af stegte løgringe, hvidløg, kikærtemel og antiinflammatoriske krydderier. Jeg brugte denne kikærtemel fra Urtekram. De spises som en indisk snack til gæsterne, forret eller som tilbehør i en vegetarburger.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på knuste kartofler med hvidløg. God fornøjelse 💛
Onion bahji - Opskrift på sprøde løgringe med kikærtemel
4 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 15 min
Ingredienser
Onion bahji
- 3 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 2 dl kikærtemel
- 2 dl vand
- 1 tsk. gurkemeje (stødt)
- 1 tsk. karry (stødt)
- 1 tsk. paprika (stødt)
- 0,5 tsk. havsalt
- 0,5 spsk. rapsolie til stegning
Sådan gør du
- Skær tynde strimler løg og riv hvidløg. Pisk kikærtemel, vand og krydderier i en skål.
- Vend dine løgringe og hvidløg i blandingen. Lad blandingen hvile i 10 minutter.
- Form små løg-kager med en spiseske. Steges i olie på en pande.
Kommentarer