Pastasalat med pesto
Glutenfri pasta
Bønnepasta skal koges i blot i 5 minutter. Det er rigt på protein og kan derfor fint erstatte kød. Du får faktisk 400 procent mere protein, 400 procent flere kostfibre og hele 60 procent færre kulhydrater i forhold til den almindelige pasta. Derfor sender jeg en hjertens stor anbefaling til glutenfri bønnepasta. Bønnepasta kan købes som GRØN Bønnepasta (den bedste!) og SORT Bønnepasta. Vi bruger typisk en halv pakke pr. måltid (to personer).
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på hvedekernesalat og kold kartoffelsalat 💛
Pastasalat med pesto - Opskrift på glutenfri pastasalat med grøn pesto
Ingredienser
Pastasalat med pesto
- ½ pakke bønnepasta
- 0,5 stk. spidskål
- 1 håndfuld grønkål (hakket)
- 2 stk. gulerødder
- 1 spsk. grøn pesto
Topping
- 1 håndfuld granatæblekerner
- 1 spsk. tranebær
- 1 spsk. saltede peanuts
Sådan gør du
- Kog glutenfri bønnepasta i ca. 8 minutter.
- Bland fintsnittet spidskål (og ekstra kål) og revne gulerødder.
- Rør en grøn pesto og vend den i pastasalaten.
- Top pastasalaten med søde granatæblekerner, sure tranebær og evt. saltede peanuts.
Kan anbefales, hvis du skal have pasta på en “lettere” måde. Super lækkert 🙂