Proteingrød
Proteingrød med chokolade proteinpulver ♥ Protein grød er både nem, mættende og sund morgenmad. Du skal bruge glutenfri havregryn, kokosmel og chokolade proteinpulver. Det kan være en god idé at tilføje proteinpulver for at balance blodsukkeret samt øge mætheden. Du kan sagtens undlade proteinpulveret, men det kan varmt anbefales at investere i!
Proteingrød – valg af proteinpulver
Proteinpulver findes i et hav af varianter. Jeg kan varmt anbefale dig Plantforce Synergy (vegansk proteinpulver) og Ecoprotein (økologisk proteinpulver).
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på havregrød og speltgrød. God fornøjelse 💛
Proteingrød - Opskrift på sund morgengrød med proteinpulver
1 person
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Proteingrød
- 50 g havregryn (glutenfri)
- 0,5 spsk. kokosmel
- 1-2 spsk. proteinpulver
- 1 tsk. agavesirup
- 0,5 tsk. vaniljepulver (valgfrit)
- 0,5 tsk. havsalt
- 4 dl vand
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser i en lille gryde og tilsæt vand.
- Lad grøden koge op – den er færdig, når den er “tyk”.
Kommentarer