Speltgrød

Speltgrød - Opskrift på sund morgengrød med speltflager og kanel

Speltgrød med speltflager, kanel og vand

Start dagen på verdens bedste måde med en mættende og sund grød lavet på antiinflammatoriske ingredienser – speltflager, chiafrø, kanel og vand! Grød er utroligt mættende og holder sulten væk længe. Jeg elsker at spise grød, når vejret er koldt. Grød giver en god mavefornemmelse og er fyldt med dejlige fibre til maven og fordøjelsen. Spis dig glad, sund og rask! ♥

Hvorfor chiafrø?

  • Godt med kostfibre
  • Kalk
  • Antioxidanter
  • Omega-3-fedtsyrer
  • Masser af proteiner


Antiinflammatorisk kost

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på havregrød, sund chiagrød og proteingrød. God fornøjelse 💛

Speltgrød - Opskrift på sund morgengrød med speltflager og kanel
5 baseret på 1 anmeldelser

Speltgrød - Opskrift på sund morgengrød med speltflager og kanel

Ingredienser

Speltgrød

  • 50 g speltflager eller andre gryn
  • ½ spsk. chiafrø
  • 1 spsk. agavesirup
  • ½ tsk. havsalt og evt. kanel
  • 3-4 dl vand
  • 1 spsk. skyr topping
  • ½ tsk. kanel topping

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser i en lille gryde og tilsæt vand.
  • Lad grøden koge op – den er færdig, når den er “tyk”.