Rissalat med sorte ris, spinat og appelsin
Rissalat med sorte ris
Sorte ris (og almindelige ris) er glutenfrie. Sorte ris er ekstra rig på kostfibre og indeholder antocyaniner, der virker immunforsvarsstyrkende. Du kan koge risene aftenen før, så de er klar.
Glutenfrie alternativer
Du kan også vælge at erstatte de sorte ris med andre fantastiske glutenfrie alternativer, såsom quinoa eller boghvedekerner.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på boghvedesalat 💛
Rissalat med sorte ris, spinat og appelsin - Opskrift på sund salat
Ingredienser
Rissalat
- 200 g sorte ris (tørvægt)
- 3 håndfulde spinatblade
- 3 spsk. appelsiner
- 1 håndfuld persille
Sådan gør du
- Kog dine sorte ris (ca. en time)
- Hak og bland alle ingredienserne. Salaten spises kold.
Kommentarer