Boghvedesalat
Boghvedesalat med grønne asparges 🌱 Maden er fuldkommen fantastisk på Zanzibar. Vi spiser masser af dejlige frugter, grønsager og eksotiske urter (og frisk fisk til alle fiske-elskere). Det er verdens klasse at smage afrikanske retter 🌱 Jeg er blevet inspireret af alle de dejlige og farverige salater. Det er fantastisk at mærke, hvordan min krop takker mig for at fylde den med alt den grønt godhed, som findes i alle mine salater. På Yoga Retreat spiser vi godt med avocado, peberfrugter, tomater, agurker samt alle former for grove grønsager, som enten steges eller koges. Stort smil fra Zanzibar!
Boghvedesalat - Opskrift på sund salat med boghvedekerner
Ingredienser
Boghvedesalat
- 2 dl boghvedekerner
- 2 dl vand
- 0,25 tsk. havsalt
- 1 bundt grønne asparges
- 4 dl edamamebønner
- 2 stk. avocado
- 1 stk. forårsløg
Dressing
- 2 spsk. æblecidereddike
- 3 spsk. olivenolie
- 1 tsk. grov sennep
- 0,25 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Kog boghvedekernerne i letsaltet vand.
- Hæld kogende vand over dine grønne asparges og edamamebønner.
- Bland afkølede boghvedekerner, grønne asparges, edamamebønner, avokado og forårsløg til en dejlig salat.
- Du kan nu lave den gode dressing hertil, og vende dressingen i salaten.
Kommentarer