Snickers muffins
Snickers muffins – Weekendens små festligheder skal fejres med muffins. Der skal bages snaskede og sunde muffins med peanuts. Hvis du også elsker kombinationen af det søde og det salte, så er de lige dig! Opskriften er glutenfri og uden tilsat sukker.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på æblemuffins med kanel eller fødselsdagsmuffins💛
Snickers muffins - Opskrift på sunde muffins med peanuts
6 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Snickers muffins
- 200 g bløde dadler uden sten
- 100 g peanuts (saltede)
- 50 g kokosmel
- 3 stk. æg
- 1 tsk. bagepulver
- 3 spsk. vand (eller mælk)
Topping
- 80 g chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Blend dadler, peanuts, kokosmel, æg, bagepulver og vand til en flydende daddelmasse i en foodprocessor.
- Smør dine muffinsforme, fordel dejen i muffinsforme og top dem med ekstra kokosmel og peanuts.
- Bag dem i ca. 20 minutter, indtil de er lysebrune.
- Stil dem slutteligt på køl, indtil de skal nydes.
- Smelt chokoladen og fordel den på dine lækre snickers muffins.
- Pynt med ekstra peanuts og kokoschips.
Ej, hvor er de fantastiske!
Nej, hvor er de lækre. Tak for en god opskrift
Tak for endnu en lækker opskrift til kaffen 😀