Snickerskage
Snickerskage
Når du skal lave sund snickerskage SKAL du bruge dadler. Hjemmelavet snickers bliver bare bedst med dadler. Jeg har allerede eksperimenteret med både abrikoser og figner – men nej! Du vil blive overrasket over, hvordan kombinationen af det søde og det salte er hel fantastisk.
3 ingredienser
- Dadler
- Saltede peanuts
- Mørk chokolade
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på banankage, sund gulerodskage eller snickers muffins 💛
Snickerskage - Opskrift på sund snickers kage (3 ingredienser)
Ingredienser
Sunde snickers
- 200 g bløde dadler uden sten
- 2 spsk. vand
- 100 g saltede peanuts
- 80 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Blend dadler og vand til en klistret daddelmasse i en foodprocessor, minihakker eller med en stavblender.
- Hak dine saltede peanuts groft. Rør dem rundt i daddelmassen.
- Find en frysevenlige bøtte (ca. 12 x 9 cm). Du kan også bruge en firkantet madkasse. Læg et stykke bagepapir ned i bøtten og klip kanterne til.
- Fordel din daddel- og peanutsmasse i bøtten. Smelt din chokolade og fordel chokoladen ovenpå. Drys ekstra saltede peanuts ovenpå chokoladen.
- Lad dine sunde snickers stå i fryseren i ca. 20-30 minutter. Skær dem ud med en ekstra skarp kniv.
- Opbevar dem i en lufttætbeholder.
Kommentarer