Sød kartoffel hummus
Grøntsager som dip
Jeg er særligt glad for sunde dips til mine grøntsager. Jeg spiser nemlig rigtig, rigtig, rigtig mange grøntsager. Hvis det jeg er alene hjemme, kan jeg godt finde på at spise REN hummus. Don’t tell! I weekenden laver jeg ofte dippen til disse glutenfri tortilla chips.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på græskarmos og kartoffelmos med gulerødder. God fornøjelse 💛
Sød kartoffel hummus - Opskrift på lækker og sund sweet potato hummus
Ingredienser
Sød kartoffel hummus
- 2 stk. søde kartofler
- 1 dåse kikærter (240 g drænet)
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. havsalt
- 1 tsk. oregano
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
- Skræl, snit og skær dine søde kartofler.
- Bag dem i ca. 20 minutter, indtil de er helt møre.
- Lad dem afkøle igen.
- Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
- Smag til med ekstra hvidløg, gurkemeje, ingefær eller chiliflager.
Skøn skøn mad. Jeg får en rolig og dejlig fornemmelse i maven efter jeg har spist en af dine retter..
Vh Birgitte 🙂