Speltgrød
Speltgrød med speltflager, kanel og vand
Start dagen på verdens bedste måde med en mættende og sund grød lavet på antiinflammatoriske ingredienser – speltflager, chiafrø, kanel og vand! Grød er utroligt mættende og holder sulten væk længe. Jeg elsker at spise grød, når vejret er koldt. Grød giver en god mavefornemmelse og er fyldt med dejlige fibre til maven og fordøjelsen. Spis dig glad, sund og rask! ♥
Hvorfor chiafrø?
- Godt med kostfibre
- Kalk
- Antioxidanter
- Omega-3-fedtsyrer
- Masser af proteiner
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på havregrød, sund chiagrød og proteingrød. God fornøjelse 💛
Speltgrød - Opskrift på sund morgengrød med speltflager og kanel
Ingredienser
Speltgrød
- 50 g speltflager eller andre gryn
- ½ spsk. chiafrø
- 1 spsk. agavesirup
- ½ tsk. havsalt og evt. kanel
- 3-4 dl vand
- 1 spsk. skyr topping
- ½ tsk. kanel topping
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser i en lille gryde og tilsæt vand.
- Lad grøden koge op – den er færdig, når den er “tyk”.
Lækkert og mættende inden en løbetur 😀