Cornflakeskager
Sunde cornflakeskager lavet på få ingredienser – cornflakes, mørk chokolade og appelsinsaft. Når det skal være nemt, lækkert og sundere!
Cornflakes
Jeg bruger altid glutenfri cornflakes fra Urtekram (den lilla pakke) eller den sukkerfri cornflakes-variant fra Easis. De er uden tilsat sukker, gluten samt proppet med nærende ingredienser ❤️
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på sunde vaniljekranse og juletrøfler med hasselnødder. Glædelig jul💛
Cornflakeskager - Opskrift på sprøde cornflakestoppe med chokolade
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Cornflakeskager
- 200 g cornflakes glutenfri eller almindelige
- 200 g mørk chokolade
- 2 spsk appelsinsaft
- 1 håndfuld tranebær drys
- 1 spsk kakaopulver drys
Sådan gør du
- Smelt mørk chokolade i et vandbad og tilsæt appelsinsaft under omrøring.
- Bland dine cornflakes i chokolade-massen. Sørg for, at alle cornflakes er dækket af chokolade.
- Lav dine sunde cornflakestoppe med en spiseske på bagepapir.
- Sæt kagerne på køl i ca. 30 min., så de bliver sprøde og faste.
Knasende juleslik 😀