Syltede rødløg
Syltede rødløg – Hjemmelavede syltede rødløg er den perfekte søde og sure topping til dine hverdagsretter – og de er SÅ nemme at lave. Jeg spiser syltede løg ovenpå salater, suppe eller indisk dahl. De er lavet på en helt almindelig “mormor-lage”. Du kan også lave dem uden tilsat vand, hvis de syltede løg skal have en kraftigere smag. Hvis du ikke har rødløg, kan du alternativt bruge perleløg eller agurker. Frem med de gamle syltetøjsgras – og lav en ordentlig portion, så du altid har syltede løg i køleskabet. De skal helst sylte 2 dage, inden de er gode.
Du kan eventuelt kombinere dem med min opskrift på portobello burger💛
Tip!
Brug 0,5 dl Sukrin Gold, hvis du vil lave syltede rødløg uden sukker.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Syltede rødløg - Opskrift på hjemmelavede syltede løg
Ingredienser
Syltede rødløg
- 10 stk. rødløg
- 5 dl eddike
- 5 dl sukker (evt. sukkerfri)
- 5 dl vand
Sådan gør du
- Klargør dine syltetøjsglas med kogende vand, så de er helt rene.
- Skær rødløgene i tynde strimler. Kog eddike, sukker og vand. Hæld lagen ud over løgene.
- Sæt løgene på køl - og spis dem efter 2 dage.
Kan anbefales ovenpå en rugbrødsmad eller som tilbehør til aftensmaden! 😀