Vegetar tikka chicken masala

Vegetar tikka chicken masala - Opskrift indisk gryderet med garam masala
Vegetar tikka chicken masala – Den bedste vegetarret med kikærter og grønsager (uden kylling). Denne vegetariske tikka chicken masala er lavet med søde kartofler, kikærter og masser af antiinflammatoriske krydderier, der giver retten ekstra smag og samtidig styrker kroppen indefra.

 

Cremet Tikka chicken masala

Den er lige så cremet og lækker som en traditionel tikka chicken masala, men den er tilsat vigtige ingredienser, som styrker immunforsvaret og har en antiinflammatorisk effekt i kroppen. Jeg kan anbefale dig dette færdigblandede Garam Masala krydderi.

Du kan både spise retten med eller uden ris eller skifte ris ud med lækkert naanbrød. Den smager også dejligt med for eksempel hvid quinoa, som tilfører retten sunde proteiner.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på vegetarisk pad thai og vegetarisk ramen. God fornøjelse 💛

Vegetar tikka chicken masala - Opskrift indisk gryderet med garam masala
5 baseret på 1 anmeldelser

Vegetar tikka chicken masala - Opskrift indisk gryderet med garam masala

Ingredienser

Vegetar tikka chicken masala

  • 2 spsk kokosolie
  • 2 fed hvidløg
  • 3 løg hvide
  • 2 cm ingefær
  • 3 spsk garam masala
  • 150 g røde linser
  • 4 dl grøntsags bouillon
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 gulerødder revet

Tilbehør

  • 4 dl quinoa*

Sådan gør du

  • I en varm gryde med kokosolie sautéres finthakket hvidløg, løg og ingefær sammen med garam masala. Lad det stege i to minutter.
  • Skyl dine linser i en sigt.
  • Hæld linser, grøntsags bouillon og hakkede tomater og gulerødder i gryden.
  • Lad det simre i ca. 30 minutter under låg.
  • Smag til med salt.
  • Servér retten med blomkålsris, brune ris eller hvid quinoa*