Veganske pandekager
Ovnbagte, veganske og glutenfri pandekager til brunch!
Disse lækre pandekager er ovnbagte. Ja, du hørte rigtigt! Pandekager bagt i ovnen, der er både glutenfri og uden sukker. Ligesom sprøde morgenmadsvafler er den perfekte start på dagen, er jeg også kæmpe fan af pandekager.
Anbefalede toppings
- Agavesirup
- Bananskiver
- Mandler
- Rosiner
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på blåbærpandekager. God fornøjelse 💛
Veganske pandekager - Opskrift på sunde pandekager uden æg
2 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 30 min
Ingredienser
Veganske pandekager
- 1 stk. chia-æg (2 spsk. chiafrø og 4 spsk. vand)
- 1 spsk. rismel
- 2 stk. bananer (modne)
- 1 tsk. vaniljepulver
- 0,5 tsk. havsalt
Topping
- Agavesirup
- Bananskriver
- Mandler
- Rosiner
Sådan gør du
- Lav dine "chia-æg" - bland chiafrø og vand, rør rundt og lad det stå i ca. 10 minutter.
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
- Alle ingredienserne blendes sammen.
- Smør bagepapiret godt ind i kokosolie.
- Lav små pandekageklatter svarende til 2 spsk. dej på bagepiret.
- Bag dem i ca. 20 minutter, indtil de er sprøde og gyldne.
- Top dine pandekager med sirup, frugt eller sødt og salt!
Jeg har lavet dem mange gange og bliver nok til at fortælle dig, hvor gode de er!
Ej, hvor det er lækkert ☺️
De er super gode 😉