Veganske pandekager

Veganske pandekager - Opskrift på sunde pandekager uden sukker og æg

Ovnbagte, veganske og glutenfri pandekager til brunch!

Disse lækre pandekager er ovnbagte. Ja, du hørte rigtigt! Pandekager bagt i ovnen, der er både glutenfri og uden sukker. Ligesom sprøde morgenmadsvafler er den perfekte start på dagen, er jeg også kæmpe fan af pandekager.

Anbefalede toppings


Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på blåbærpandekager. God fornøjelse 💛

Veganske pandekager - Opskrift på sunde pandekager uden sukker og æg
5 baseret på 3 anmeldelser

Veganske pandekager - Opskrift på sunde pandekager uden æg

Ingredienser

Veganske pandekager

  • 1 stk. chia-æg (2 spsk. chiafrø og 4 spsk. vand)
  • 1 spsk. rismel
  • 2 stk. bananer (modne)
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 0,5 tsk. havsalt

Topping

  • Agavesirup
  • Bananskriver
  • Mandler
  • Rosiner

Sådan gør du

  • Lav dine "chia-æg" - bland chiafrø og vand, rør rundt og lad det stå i ca. 10 minutter.
  • Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
  • Alle ingredienserne blendes sammen.
  • Smør bagepapiret godt ind i kokosolie.
  • Lav små pandekageklatter svarende til 2 spsk. dej på bagepiret.
  • Bag dem i ca. 20 minutter, indtil de er sprøde og gyldne.
  • Top dine pandekager med sirup, frugt eller sødt og salt!