Portobello burger med den lækreste vegetarbøf, stegte løgringe, pesto, spinat og tomat 🌱🌱🌱 Lyder det ikke lækkert? Prøv denne vegetarburger UDEN hakkebøf – i stedet med en sprød og LÆKKER vegetarbøf. Bøfferne er lavet på linser eller quinoa. Du kan også tilføje en skive økologisk ost, hvis du drømmer om en vegetarisk cheeseburger.
Se også:
Yoga Retreat på Samsø – Sommer 2020 >>
Yoga Retreat i Italien – Sommer 2020 >>
Yogauddannelse på Bali – September 2020 (FÅ PLADSER) >>
Portobello burger
1 burger
Ingredienser
- 2 store portobellosvampe (og olivenolie)
- 1 vegetarbøf*
- 1 håndfuld spinatblade, tomat og agurk
- 1 tsk. grøn pesto
- (2 stegte løgringe)
- (1 skive økologisk ost)
*Du kan enten lave quinoabøffer, linsebøffer eller rødbedebøffer. Disse tre opskrifter på vegetarbøffer minder meget om hinanden, men de er stadig unikke og har forskellige smagsnuancer.
Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
Vask dine to portobellosvampe og fjern stokkene. Bag dine “burgerboller” med lidt olivenolie i ca. 15 minutter.
Byg burgeren op: Burgerbolle, spinatblade, tomatskiver, vegetarbøf, tomatskiver, pesto, stegte løgringe, ost og burgerbolle.