Veganske vafler

veganske vafler med chiafrø, bananer, marmelade og gojibær

Veganske vafler med chiafrø og banan!

Jeg kan på det varmeste anbefale dig at prøve denne nemme og lækre vaffelopskrift på sunde vafler. Disse veganske chiavafler er lavet på de sorte chiafrø, der gør dem ekstra luftige indeni. Chiafrø er desuden en fantastisk kilde til gode fibre og fedtstoffer. Når du tilsætter vand, puster chiafrøene sig nemlig op og bliver til “chia-æg”.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på chokoladevafler og morgenmadsvafler. God fornøjelse 💛

 

veganske vafler med chiafrø, bananer, marmelade og gojibær
5 baseret på 1 anmeldelser

Veganske vafler - Opskrift på veganske vafler med chiafrø og banan

Ingredienser

Veganske vafler

  • 2 stk. "chia-æg" 2 spsk. chiafrø og 4 spsk. vand
  • 1 stk. bananer (modne)
  • 1 spsk. fuldkornsrismel
  • 2 spsk. havremælk
  • 0,5 tsk. vaniljepulver
  • 0,5 tsk. havsalt

Til stegning

  • 1 tsk. kokosolie

Hindbærcreme

  • 100 g hindbær
  • 2 spsk. chiafrø

Sådan gør du

  • Lav dine "chia-æg", hvor du blander chiafrø og vand. Rør rundt og lad det stå i 10 minutter.
  • Pist alle ingredienserne sammen.
  • Tænd dit vaffeljern, smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent, indtil det er helt varmt.
  • Hæld hele vaffeldejen i jernet.
  • Bages din vaffel i 5-10 minutter.