Cathrines tilbageblik på 2019 med yogarejser til smukke Bali

24. december 2019

Året der gik 2019

Året der gik 2019 – Det har været et fuldkommen fantastisk år! Selvom der både har været op- og nedture, ser jeg tilbage på et vidunderligt år med så mange mange livsminder i bagagen. Jeg sidder i skrivende stund onsdag d. 1. januar 2020 med en chai latte og brændte mandler og reflekterer over året, der er gået – Det, jeg ser tilbage på med taknemmelighed, og det, der har lært mig så meget. “Cathrine Yoga” eksploderede i 2019 – og jeg valgte at ansætte tre nye medarbejdere. Det har været nervepirrende, transformerende og i den grad tiltrængt. Jeg er stolt af at være kvindelig iværksætter og inspirator for mange tusind yogaelever, rejsende og læsere på Cathrineyoga.dk ♥ Jeg er så taknemmelig over, at I følger med og deler jeres yogaglæde med mig! Jeg tager jer med på en rejse igennem 2019, så I kan følge med i udviklingen af Cathrine Yoga – en udvikling, I er en kæmpe del af.

Året der gik 2019 - Iværksætter eventyr som yogalærer & forretningskvinde

Året der gik 2019 – Januar

Jeg havde længe drømt om at skabe mit eget online univers med yogavideoer, og den drøm blev endelig til virkelighed! Januar 2019 lancerede jeg Cathrine Yoga Online – Et stort univers med Yin Yoga, Yin Yang Yoga og guidede meditationer. Efter blot 10 dage havde over 1.000 yogaelever tilmeldt sig – og mange nye er kommet til i årets løb. Jeg er så glad for at dele mit yogaunivers med jer – Tak, fordi I er med ♥

Jeg rejste til eksotiske Sri Lanka med 19 skønne yogagæster. Mit Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka blev en kæmpe succes, og vi oplevede den srilankanske kultur helt tæt på. Vi fik ayurvediske behandlinger, spiste ‘rice & curry’, dyrkede Yin og Yang Yoga midt i naturen, mediterede på en klippe til solopgangen, besøgte Lion Rock, hilste på elefanter og spiste middag under stjernerne.

Efter denne fantastiske yogarejse lancerede jeg endnu et Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka til November 2019.

Året der gik 2019 - Iværksætter eventyr som yogalærer & forretningskvinde

Året der gik 2019 – Februar

Jeg optog flere yogavideoer til Cathrine Yoga Online hos en professionel videograf, så der hver måned kommer nyheder i universet, og jeg opfylder alle de yogaønsker, I har ♥

Jeg rejste til eventyrlige Zanzibar. Mit Yoga Retreat på Zanzibar var helt fantastisk – Gruppen var utroligt grinende, smilende og positiv. Vi snorklede i det azurblå hav, spiste græskarsuppe, rødbedeburgere og fisk, fik afrikansk massage (kan abefales!), dyrkede Yin og Yang Yoga til havets brusen, vågnede med solopgangen og oplevede tidevandet stige og falde +/- 8 meter dagligt. Det var magisk og ubeskriveligt smukt.

Efter denne yogarejse lancerede jeg to nye Yoga Retreats på Zanzibar til September 2019.

Jeg var til familiebegravelse ♥

Året der gik 2019 – Marts

Endnu et familiemedlem blev begravet ♥

Min forretning voksede sig større – Udsolgte yogarejser, yogaevents, min yogablog og mit store online univers. Jeg var på vej til at lancere min store Yogauddannelse på Bali, og der mærkede jeg, at jeg havde brug for sparring! Jeg startede hos en erhvervscoach for at få et overblik over min forretning og for at lægge en plan for fremtiden. På det tidspunkt arbejdede jeg rigtig meget, og jeg kunne mærke, jeg havde brug for hjælp!

Jeg blev uddannet Mindfulness lærer og fik ny inspiration til min undervisning. Jeg blev rørt og mærkede mig selv på en ny måde, og jeg blev mindet om, at jeg skulle huske mig selv i det hele.

Jeg rejste til frodige Thailand med endnu et dejligt yogahold!

Året der gik 2019 - Iværksætter eventyr som yogalærer & forretningskvinde

Året der gik 2019 – April

Efter Thailand rejste jeg direkte til Marokko med et nyt yogahold ♥ Jeg prøvede at surfe for første gang, vi dyrkede Yin og Yang Yoga med havudsigt, og jeg drak kold hvidvin til solnedgangen!

Tommy og jeg havde længe snakket om at købe hus, og vi begyndte at kigge på huse i Rødovre, Hvidovre, Hedeland, Roskilde og Holbæk.

Jeg lancerede mit store Godnat Yoga Kursus, som hjælper til en god søvn.

Maj 2019 – Drømmehus og eksotiske Bali

Jeg rejste til guddommelige Bali. Mit Yoga Retreat på Bali gik over al forventning – og gruppen var SÅ energifuld og magisk. Tårerne løb ned ad kinderne, da vi sad i vores afsluttende cirkel og reflekterede over opholdet. Jeg bliver så glad, når jeg læser alle de fantastiske og rørende anmeldelser, som minder mig om, at det jeg gør, giver mening ♥

Jeg besøgte nye resorts på Bali til min store Yogauddannelse – og valgte at gå videre med to særlige steder nær Ubud.

Vi købte vores drømmehus i Nordvestsjælland! Huset talte direkte til mit hjerte, og jeg vidste med det samme, at det var ‘vores’. Vi forhandlede frem og tilbage og endte endelig med at underskrive papirerne.

Juni 2019 – Yogauddannelsen blev til virkelighed

Jeg lancerede min store Yogauddannelse, som blev udsolgte på én weekend med 80+ ansøgninger. Wauw! Vi oprettede derfor en ekstra Yogauddannelse (September 2020), som næsten er udsolgt – i skrivende stund er der kun én plads tilbage ♥

Jeg optog flere yogavideoer til Cathrine Yoga Online.

Juli – Yoga i den danske sommer

Sommeren var så skøn og dejlig! Jeg elsker den danske sommer. Det blev til hele 6 x Yoga Retreats på Møn med 25 skønne yogaelever. Vi dyrkede Yin og Yang Yoga, mediterede hver aften, spiste vegansk og glutenfrit, gik lange ture i stilhed, badede i havet og hyggede ude i solen. Jeg løb mange ture i naturen og begyndte at ELSKE løb.

Jeg afholdte to Yin Yoga Treats i Vejle – Det er helt fantastisk at komme rundt i landet til jer og møde jer I jeres byer ♥

Jeg havde sammen med min erhvervscoach besluttet, at jeg var nødt til at ansætte en til at hjælpe til med hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve og yogarejser. Jeg kunne ikke længere nå det hele selv og samtidig have mig selv med. Jeg havde samtaler med skønne kandidater til stillingen, og ansatte en journalist, der skulle starte efter sommerferien og hjælpe til i Cathrine Yoga ApS.

Vi afsluttede sommeren med en miniferie til Skagen med min svigerfamilie.

August 2019 – Et nyt kapitel

Tommy startede officielt på fuld tid i mit moderselskab, Cathrine Yoga ApS. Jeg er så glad for at have Tommy ansat, så jeg kan dele mit univers med ham, og han kan være med mig på de fleste yogarejser. Det har været rigtig svært at undvære ham på mine mange rejser – så at ansætte ham i mit firma har gjort, at vi kan være meget mere sammen. Tommy arbejder primært med Cathrine Yoga Travel, og vi rejste til Italien for at besøge nye resorts til vores kommende rejsebureau.

Vi overtog vores dejlige hus d. 15. august 2019. Vi malede, malede og malede. Vores familier hjalp med nye trægulve og små-renoveringer i huset. Det var starten på et nyt kapitel på landet ♥ Vi indrettede hjemmekontor, så vi kan arbejde over for hinanden i vores dejlige hus!

September 2019 – Nye ansatte

Vi rejste tilbage til fantastiske Zanzibar med to skønne yogagrupper.

Louise startede officielt på 32 timer i mit moderselskab, Cathrine Yoga ApS. Louise er uddannet journalist og blev min højre hånd til alt skrivearbejde på hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve og e-bøger (på vej). Louise har været med til at løfte kvaliteten med 100+ procent – og jeg er meget taknemmelig for at få støtte til at dele min yogaglæde med endnu flere mennesker.

Endnu en Louise startede på 10 timer i mit moderselskab, Cathrine Yoga ApS. Louise udvikler otte månedlige opskrifter på baggrund af mine præferencer til ingredienser, kulturer og kostretninger, som primært er antiinflammatorisk, vegetarisk, lækkert og nemt. Louise har løftet bloggens opskrifter med 100+ procent – og du kan sikkert forestille dig, hvor meget tid det har frigivet til mine andre (yoga)projekter. Bloggens opskrifter er altså GRATIS og en gave til dig som læser.

Året der gik 2019 – Oktober

Vi rejste tilbage til guddommelige Bali med endnu en yogagruppe efterfulgt af en familieferie på Bali, da min far fyldte rundt.

Vi arbejdede på lancering af Cathrine Yoga Travel. Det krævede mere, end vi nogensinde drømte om!

Jeg lancerede mit store Mindfulness Kursus, som jeg havde brugt et halvt år på at udvikle. Tilmeldingen og interessen for mit Mindfulness Kursus var overvældende, og det fyldte mig – endnu en gang – med taknemmelighed ♥

November 2019 – Vores nye rejsebureau

Jeg rejste til frodige Sri Lanka – en helt fantastisk land med en ayurvedisk kultur, som jeg lærte at ELSKE på den tur. Vi fik daglige behandlinger, spiste ayurvedisk mad og dyrkede Yin og Yang Yoga til solnedgangen. Det var en fuldkommen fantastisk rejse med 16 skønne yogagæster.

Vi lancerede Cathrine Yoga Travel – vores nye rejsebureau med nye destinationer. Vi fik vores første bookinger til Spanien. Vi hyrede desuden en bæredygtighedskonsulent, som skulle udforme vores grønne CSR-politik for yogarejserne (på vej). Jeg vil rejse med OMTANKE og støtte grønne og medmenneskelige projekter ♥

Huset stod næsten klar, men det er svært at renovere og samtidig være på yogarejser og arbejde, når vi har været hjemme. Vi købte langt om længe lamper til huset og færdiggjorde de sidste småting. Vores skønne hus føltes endelig som et helt HJEM for os ♥

December 2019 – Vinteridyl i Sverige og juleevents

Jeg kørte til Sverige med en ny yogagruppe. Mit Yoga Retreat i Sverige var SÅ vidunderligt, og vi var så heldige, at sneen faldt samme weekend. Vi dyrkede Yin og Yang Yoga med udsigt til sneklædte træer – midt i skoven. Vi vinterbadede, fik aromaterapi i saunaen, spiste vegetarisk, gik tur i den rolige skov og hyggede indenfor ved brændeovnen.

Sverige var en kæmpe succes, så jeg valgte at lancere endnu et retreat til Sverige (April 2020).

Jeg afholdte desuden to Jule Yin Yoga Treats samt to store Nytårs Yogaevents i Randers og København.

Det var helt fantastisk at gå på juleferie efter to fantastiske juleevents og gå ind i det nye år efter to vellykkede nytårsevents♥ Jeg kunne ikke finde en bedre måde at slutte 2019 af på end at dele rolige og selvkærlige stunder med jer!

Vi lancerede endnu et Yoga Retreat på Zanzibar (November 2020).

Namasté – og godt nytår,

Cathrine Koefoed fra Cathrineyoga.dk – Danmark største Yogaunivers >>

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.