Den intuitive slankekur - Den bedste slankekur, der virker langsigtet

24. september 2021

Den intuitive slankekur

Den intuitive slankekur – Jeg har længe gerne ville dele min simple slankekur, der virker. Kroppen er SÅ intelligent – og den regulerer sig selv, hvis du begynder at lytte til dens signaler. Som rejsende yogalærer med mange årlige Yoga Retreats i Zanzibar, Marokko, Thailand, Afrika, Indonesien og Danmark spiser jeg mig gennem hele verden. Jeg spiser derfor meget varieret, ukontrolleret og intuitivt. Jeg prøver altid at lytte til mit hjerte, min mavefornemmelse og intuition.

Med nedenstående principper kan du nemt spise dig gennem nydelsesfulde måltider uden at tage på. Du kan tilmed tabe dig, hvis du ønsker det. Hvis du gerne vil tabe dig, handler det om at være i et lille energiunderskud. Jeg anbefaler hverdagsfaste. På mine Yoga Retreats slutter vi sidste måltid kl. 20 – og der er lækker morgenmad kl. 10 næste dag (14 timers faste). Det resulterer ofte i et naturligt vægttab for dem, som ønsker det.

Den intuitive slankekur

  • I stedet for at tænke: Kan jeg spise dette? – så mærk efter: Har jeg lyst til dette?
  • I stedet for: Hvor meget mad kan jeg spise i dag? – så mærk: Hvor meget mad har min krop brug for i dag?
  • I stedet for: Hvornår skal jeg spise igen? – så mærk: Hvornår er min krop sulten?
  • I stedet for: Hvordan ser min krop ud? – så mærk: Hvordan føles min krop indeni?
  • I stedet for: Vil dette gøre mig tyndere? – så mærk: Vil dette glæde min krop indeni?
  • I stedet for: Jeg træner, så jeg kan spise mere og tabe mig – så tænk: Jeg spiser, så jeg kan træne og glæde min krop indeni.
  • I stedet for: Jeg kan spise, hvad jeg vil på min ugentlige “cheat day” – så tænk: Jeg kan spise, hvad jeg vil på alle ugens dage.
  • I stedet for: Maden er min værste fjende – så tænk: Maden er min medicin.

Hvad siger dit hjerte, når du læser det? Er det ikke et befriende mind-set?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.