Food Pharmacy bog og matcha latte

22. september 2021

Food Pharmacy – boganbefaling

Food Pharmacy er simpelthen en sådan en dejlig bog om naturens apotek. Jeg forelskede mig instinktivt i den naturlige sundhedsbog, der indeholder grønne tips, opskrifter og meget her.

Food Pharmacy af Lina Nertby Aurell og Mia Clase

– en fortælling om tarmflora, gode bakterier, forskning og antiinflammatorisk mad. Kan ordineres til alle som vil spise sig til et sundere liv. Kan ikke overdoseres.

Først og fremmest en fantastisk titel! Food Pharmacy er skrevet af de svenske forfatterkvinder, Lina og Mia, der er særligt passioneret omkring tarmfora og antiinflammatorisk kost.

Food Pharmacy handler nemlig om, hvordan man får en sund tarmflora, hvad gode bakterier er, samt hvorfor vi skal spise mere antiinflammatorisk mad, hvis vi gerne vil være ekstra sunde. Bogen er skrevet på en sådan måde, at de to kvinder undervejs deler små sjove anekdoter fra deres eget liv. Her deler de deres egen rejse fra burgere til plantemad. Bogen understøttes af professor Stig Bengmark, så der er ingen hokus pokus viden. Du lærer desuden en masse om hvilke fødevarer, der er proppet med antioxidanter. Naturens guld! Du får også et hav af sunde opskrifter samt søde hverdagshistorier.

Citat: ”En velfungerende tarmflora sænker inflammationsniveauet i kroppen, stimulerer vores immunforsvar og beskytter mod gentagne infektioner, kroniske sygdomme og for tidlig aldring (…). Vi ønsker, at al den stress, som skabes af dårlig samvittighed og frygten for vores helse, skal forsvinde en gang for alle!”

Food Pharmacy er skrevet på en vildt sjov og pædagogisk måde. Sundhed gøres til noget simpelt og enkelt, der er langt mere håndgribeligt for os læsere. Et af deres bedste råd er, at i stedet for at se på det som om, at du skal til at skære en masse ting væk fra din kost, skal du i stedet bare prøve at indføre én sund vane og derefter en anden. Og så tager det ene det andet. Og du får skabt dig en sundere livsstil, hvor du faktisk har lyst til at fylde din krop med sunde sager fra naturens apotek. Food Pharmacy kan købes på Saxo.com.

Cathrine synes …

Food Pharmacy er simpelthen en sådan en dejlig bog om naturens apotek. Med personlige fortællinger, anekdoter samt insider tips har bogen masser af grøn kant og en kæmpe læserværdi. Ligesom yin yang yoga kan være din naturlige hovedpinepille, er der virkelig også meget at hente i naturen. Naturens medicin!

Camilla synes …

Jeg er ellevild med denne bog. Jeg elsker gode bøger, hvor man får en masse viden – og samtidig konkrete tips og tricks! Derudover kan jeg rigtig godt lide, hvordan Lina og Mia har gjort det klart, at de heller ikke selv har været helse-mennesker fra start, og at naturlig sundhed dermed bliver noget som alle kan opnå.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.