Grøn pesto

Grøn pesto - opskrift på hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner

Grøn pesto med pinjekerner og masser af basilikum!

Her er opskriften på hjemmelavet pesto, der er både frisk og cremet. Basilikumspesto smager bare bedre, når den er hjemmelavet! Denne basilikumspesto er lavet på friske krydderurter, sprøde pinjekerner og en lækker god olie. Hjemmelavet pesto kan peppe enhver almindelig hverdagsmad op – udover at være sprængfyldt med sunde næringsstoffer. Smager lækkert til salat og brød.

Antiinflammatorisk kost

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på rød pesto, persillepesto og rødbedehummus. God fornøjelse 💛

Grøn pesto - opskrift på hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner
5 baseret på 2 anmeldelser

Grøn pesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner 

Ingredienser

Grøn pesto

  • 4 håndfulde friske spinatblade
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 1 håndfuld ristede pinjekerner
  • 2 dl olivenolie
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ tsk stødt peber
  • ½ dl parmesanost fintrevet

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
  • Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt.