14. september 2021

Helse, helse, helse

Helse – Mens Tommy shopper træningsgear, shopper jeg helse-lækkerier. At købe økologiske, bæredygtige og delikate helsevarer er for mig lig med selvforkælelse. Jeg skal være der for mig selv, før jeg kan være der for andre. Selvforkælelse kan være at holde en spa-aften med en ler maske, tændte lys, et krus te, kvalitetschokolade og en god bog. Selvforkælelse kan også være at passe godt på min krop samt at spise sundt og langsomt – eller at dyrke Yin Yoga, meditation eller at lytte til en sovemeditation inden sengetid.

Helse, helse, helse - Inspiration til lækre og sunde gaver i helsekost

Helse – Inspiration til selvforkælelse

Reklamelinks:

 1. Ayurveda Meditations te
 2. Mit Bar Peanut & Cacaonibs
 3. Mellisa Ansigts- og kropsolie
 4. Urtekram Body Scrub
 5. Hampnet
 6. Mandler
 7. Ganefryd dadelkonfekt kakao bar
 8. Clearspring Matcha pulver
 9. Oil of Life Beauty
 10. Urtekram ingefær shot
 11. Sæbeværkstedet Fodbadesalt
 12. YogiTea Women’s Tea

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.