Boghvedegrød med æble
Boghvedegrød med æbler, kanel og agavesirup
Start dagen på verdens bedste måde med en mættende og sund boghvedegrød! Grød er utroligt mættende og holder sulten væk længe. Jeg elsker at spise grød, når vejret er koldt. Grød giver en god mavefornemmelse og er fyldt med dejlige fibre til maven og fordøjelsen. Spis dig glad, sund og rask! ♥
Tip!
Jeg toppede grøden med æbletern, der giver et syrligt twist til den søde grød, og sirup. Prøv enten “salted caramel” (sukkerfri), kokossirup, agavesirup eller yaconsirup.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på havregrød, speltgrød og hirsegrød med kokoschips. God fornøjelse 💛
Boghvedegrød med æble - Opskrift på sund morgengrød med boghvede
Ingredienser
Boghvedegrød med æble
- 50 g boghvedegryn
- ½ spsk chiafrø
- 1 spsk agavesirup
- ½ spsk kakaopulver valgfrit
- ½ tsk havsalt
- 3-4 dl vand
- ½ æble tern
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser i en lille gryde og tilsæt vand.
- Lad grøden koge op – den er færdig, når den er “tyk”.
Grød er super godt inden en lang løbetur eller en dynamisk yogaklasse 😀