Chokoladetrøfler med et strejf af jul
Disse chokoladetrøfler er for alle, som elsker chokolade, jul og sundere snacks. Jeg vil næsten vove at påstå, at de kan tilfredsstille selv den største chokoladeelsker med deres intense chokoladesmag og bløde konsistens, der smelter på tungen. Du kan også undlade brunkagekrydderierne, hvis du ikke er så meget til kanel, og i stedet tilsætte lakrids, eller rulle dem i kokosmel, hindbærstøv eller lignende. De er overraskende lette at lave, smager fantastisk og måske går de ligefrem hen og bliver din helt nye chokolade-favorit?
Chokoladetrøfler
- 1 dl kokosmælk
- 100 g mørk chokolade
- 0,5-1 tsk. brunkagekrydderi
- 2 tsk. ahornsirup
- 1 tsk. kokosolie
- 1 nips salt
- 30 g kakaopulver
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på juletrøfler med hasselnødder og sunde vaniljekranse. God fornøjelse 💛
Chokoladetrøfler med et strejf af jul - Opskrift på trøfler, der smelter på tungen!
20-25 stk.
Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 60 min
Ingredienser
Chokoladetrøfler
- 1 dl kokosmælk (se tip)
- 100 g mørk chokolade
- 0,5-1 tsk. brunkagekrydderi
- 2 tsk. ahornsirup
- 1 tsk. kokosolie
- 1 nips salt
- 30 g kakaopulver
Sådan gør du
- Opvarm kokosmælken i en gryde. Tag den af blusset lige inden den koger.
- Kom chokoladen ned i kokosmælken, og lad den smelte.
- Tilsæt salt, ahornsirup, kokosolie og brunkagekrydderi, og smag massen til.
- Stil massen i fryseren i minimum 1-2 timer til den er fast.
- Rul kugler af den faste masse, og vend dem i kakaopulver.
- Opbevar kuglerne på køl, og nyd dem afkølede.
- Tip! Brug den fede del af kokosmælken. Hvis din kokosmælk er meget flydende, kan du med fordel sætte den i køleskabet indtil den fede del af kokosmælken stivner let og skiller sig fra væsken.
Kommentarer