Fødselsdagsmuffins
Sunde fødselsdagsmuffins 🌱 Den 19. august er det min fødselsdag – og det skal selvfølgelig fejres med kage i hjerteformede muffinsforme. Disse fødselsdagsmuffins er glutenfri og fyldt med alle mine yndlings bageingredienser. Jeg har desuden tilføjet “Yoga Green Protein Chocolate” fra Novovitas nye serie af yogaprodukter, hvilket giver kagerne et ekstra chokolade-skud (valgfrit). Det er vegansk proteinpulver bestående af kakaopulver samt ærte-, boghvede-, quinoa- og græskarkerneprotein.
Links til ingredienser:
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på snickers muffins og verdens bedste chokoladekage. God fornøjelse 💛
Fødselsdagsmuffins - Opskrift på lækre og sunde chokolademuffins
6 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 50 min
Ingredienser
Fødselsdagsmuffins
- 3 bananer ca. 250 g
- 150 g bløde dadler uden sten
- 3 æg
- 50 g mandelmel
- 50 g proteinpulver valgfrit
- 75 g mørk chokolade
- 2 spsk kokosolie
- havsalt
- 70 g mørk chokolade topping
Sådan gør du
- Tænd ovnen til 160 graders varm.
- Blend dadler, bananer og æg til en cremet daddelmasse.
- Tilsæt mandelmel, proteinpulver, kokosolie og havsalt.
- Hak mørk chokolade groft og vend rundt i.
- Fordel dejen i muffinsforme og top dem med hakket chokolade.
- Bages dem i ca. 40-50 minutter, indtil de er lysebrune.
- Stil dine muffins på køl, indtil de skal nydes.
Stort tillykke med din fødselsdag:-)
Og sikke dejlige muffins!