Fyldte peberfrugter
Fyldte peberfrugter med quinoa
Quinoa er et komplet protein, da quinoa indeholder alle de essentielle proteiner, som kroppen ikke selv kan danne, men har brug for. Du bestemmer selv, om du vil bruge rød, hvid eller sort quinoa. Jeg køber altid den sorte og røde, da de smager af mest – og så er de vildt festlige i salater og gryderetter. Der er et hav af gode grunde til at sætte quinoa på madplanen – Få flere lækre quinoaopskrifter nedenfor.
Du kan købe quinoa i varianterne:
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på spidskålswraps med quinoa og quinoagryde. God fornøjelse 💛
Fyldte peberfrugter - Vegetar opskrift med det lækreste quinoafyld
Ingredienser
Fyldte peberfrugter
- 2 stk. rød peberfrugt
- 100 g quinoa (kogt)
- 0,5 fed hvidløg
- 1 stk. forårsløg
- 0,5 stk. rød peberfrugt
- 1 bundt persille (hakket)
- 100 g mozzarellaost
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Vask dine røde peberfrugter. Skær dem over på langs (Sørg for at beholde toppen).
- Bland en quinoasalat med quinoa, hakket hvidløg, forårsløg, peberfrugt og persille.
- Fyld peberfrugterne med quinoasalat og top dem med revet ost.
- Bages i ca. 15-20 minutter ved 180 graders varmluft.
Du er fantastisk inspirerende ❤️ Jeg tager med dig til Bali en dag, det er et af mine mål