Hokkaido fritter
Højt indhold af kostfibre
Vidste du, at græskar har et særligt højt indhold af kostfibre? Når du spiser godt med kostfibre, får du en bedre samt længere mæthedsfornemmelse i kroppen. Kostfibrene suger masser af væske i mavesækken og tarmen – og da kostfibre tager længere tid at nedbryde, vil de være længere om at passere kroppens naturlige processer. Det betyder, at maden vil fylde mere og mætte i længere tid.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på knuste kartofler med hvidløg og søde kartofler i ovn. God fornøjelse 💛
Hokkaido fritter - Opskrift på ovnbagte hokkaido græskar fritter
Ingredienser
Hokkaido fritter
- 0,5 stk. hokkaido græskar
- 2 spsk. krydderier f.eks. timian, rosmarin, persille, chili, hvidløg, gurkemeje eller ingefær
- 1 tsk. havsalt
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
- Skræl, snit og skær dit hokkaido græskar i aflange stykker.
- Tilsæt krydderier, saltflager og godt med olivenolie.
- Bag dine hokkaido fritter i ca. 15 minutter, indtil de er møre.
Kan varmt anbefales som tilbehør til aftensmaden!