Mango cheesecake

Sund og lækker cheesecake med mango og passionsfrugt
Denne sundere cheesecake er en kage, der ikke skal bages, men i stedet på frys inden servering. Dens cremede smag kommer primært fra dens indhold af cashewnødder, kokosmælk og moden mango. Kagen laves uden raffineret sukker, og dens sødme kommer i stedet fra dadler, mango og ahornsirup. Jeg kan kun anbefale, at du prøver denne opskrift, for den smager himmelsk, og hvem elsker ikke en sundere kage?

Du kan også bruge denne opskrift som en basisopskrift, hvis du ønsker at tilføje andre nødder til kagens bund og/eller lave den cremede del af kagen med andre bær, frugter eller chokolade i stedet for mango.

Links til ingredienser


Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på cheesecake med jordbær og banankage med chokolade. God fornøjelse 💛

Sund og lækker cheesecake med mango og passionsfrugt

Mango cheesecake - opskrift på små lækre og sunde cheesecakes, der ikke skal bages!

Ingredienser

Bund

  • 120 g dadler uden sten
  • 50 g mandler
  • 0,5 tsk. kokosolie
  • 20 g finvalsede havregryn

Fyld

  • 100 g cashewnødder
  • 50 g kokosmælk (den fede del)
  • 0,5 dl plantemælk
  • 0,5 tsk. gurkemeje (stødt)
  • 250 g moden mango (uden skræl)
  • 3 spsk. ahornsirup
  • 2 stk. passionsfrugter

Bund

  • Kør alle ingredienserne sammen i en foodprocessor, til du får en fin og samlet masse.
  • Smør lidt kokosolie i bunden af dine muffinforme.
  • Fordel massen i 10 muffinforme, og kom dem i fryseren, til fyldet er klar.

Fyld

  • Læg cashewnødderne i blød i vand (der har været oppe at koge) i minimum 1 time.
  • Tag cashewnødderne op af vandet, og skyl dem kort.
  • Blend alle ingredienserne (på nær passionsfrugterne) sammen til en glat masse.
  • Smag massen til med ahornsirup.
  • Fordel massen mellem de kolde bunde.
  • Tag kødet ud af passionsfrugterne. og kom det på toppen af de små cheesecakes.
  • Sæt kagerne på frys i min. 5 timer, eller indtil de har sat sig helt.
  • Tag kagerne ud af formene, og lad dem stå 5-10 minutter inden servering.
  • Du kan med fordel sætte din kokosmælk på køl, inden du skal bruge den, da det vil opdele kokosmælken, så du nemmere kan tage den fede del af kokosmælken fra.