Rå rødkålssalat
Rå rødkålssalat med peberfrugt, clementiner eller appelsiner, chalotteløg og olie-eddike-dressing er sundt og lækkert tilbehør til aftensmaden. Den er også super sprød til juleaften!
Links til ingredienser (dressing):
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på kålsalat med sesamdressing, salat med asparges og blåbær eller grønkålssalat med æbler og figner. God fornøjelse 💛
Rå rødkålssalat - Opskrift på lækker salat med rødkål og appelsin
8 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Rødkålssalat
- 0,5 stk. rødkålshoved
- 1 stk. rød peberfrugt
- 4 stk. clementiner
- 2 stk. chalotteløg
- 2 spsk. æblecidereddike
- 1 spsk. olivenolie
- 0,5 tsk. agavesirup
- 1 håndfuld figner (eller tranebær)
Rå rødkålssalat
- Hak, snit og bland alle grønsagerne.
- Rør en dressing og vend den i salaten.
- Top salaten med figner, tranebær eller ristede kikærter.
Kommentarer