Rødbedebøffer
Rødbedebøffer med quinoa, rødbede og antiinflammatoriske krydderier – Disse vegetarbøffer er perfekte til din vegetarburger – eller sammen med ovnbagte grønsager og hummus. Rødbedebøfferne er lavet på sunde og nærende ingredienser, som er super skønt for kroppen.
Links til ingredienser
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på linsebøffer, quinoabøffer eller veggiebøffer. God fornøjelse 💛
Rødbedebøffer - Opskrift på vegetarbøffer med quinoa og rødbede
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Rødbedebøffer
- 100 g quinoa kogt (50 g tørret)
- 100 g rødbede
- 1 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. paprika (stødt)
- 1 tsk. havsalt
- ½ dl havregryn (glutenfri)
- 2 stk. æg
- 2 spsk. kokosolie (stegning)
Sådan gør du
- Kog quinoa i letsaltet vand (1 del quinoa og 2 del vand).
- Riv rødbede, løg og hvidløg med et rivejern, så dine quinoabøffer bliver ensartede. Bland rødbede, løg og hvidløg efterfulgt af paprika, havsalt og peber. Tilsæt quinoa, havregryn og æg.
- Lad blandingen hvile i 10 minutter.
- Steg dine rødbedebøffer i olie.
Disse quinoabøffer er super lækre med portobellosvampe (portobello burger) 😀