Rødbedesmoothie

Rødbedesmoothie

Første gang jeg hørte om rødbede i smoothies, studsede jeg lidt over det, men blev alligevel nysgerrig. Da jeg så lavede denne opskrift, blev jeg overbevist … rå rødbede kan virkelig noget i en smoothie!

Rødbedesmoothie der både støtter din fordøjelse og sundhed og giver velbehag

Og så kan lakrids, ingefær og rødbeder bare noget sammen, hvis du spørger mig. Hvis du ikke er så vild med lakrids, kan du enten komme lidt mindre i eller undlade det helt denne smoothie vil stadig være en lækker sag fuld af kostfibre, gode næringsstoffer og smag. Det er en smoothie, der både støtter din fordøjelse og sundhed og giver velbehag, og den gør sig derfor også rigtig godt på morgenbordet eller som et mellemmåltid i løbet af dagen.

Gør din smoothie til et måltid

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det eller få smoothien til at mætte lidt ekstra, kan du anrette den som en smoothie-bowl toppet med granola, nødder, frugt, bær, eller hvad nu hjertet begærer, eller du har liggende.

Du kan også prøve min antiinflammatoriske greenie bowl.

Rødbedesmoothie

Rødbedesmoothie - opskrift på en lækker rød smoothie med rødbede, ingefær og lakrids.

Ingredienser

Rødbedesmoothie

  • 100 g skrællet rødbede
  • ⅛-¼ tsk. lakridspulver
  • 200 g jordbær (frosne)
  • 1½ dl risdrik
  • 4 g friskrevet ingefær
  • 1 spsk. ahornsirup

Sådan gør du

  • Lad jordbærrene tø let op i ca. 5-10 min.
  • Skær rødbeden i grove tern.
  • Blend det hele sammen, og nyd smoothien, mens den er kold.

Tip!

  • Tip! Du kan med fordel bruge jordbær, du selv har frosset ned, da Fødevarestyrelsen anbefaler, at man giver købte frosne bær 1 minuts opkog.