Sodavandsis

Sodavandsis - opskrift på hjemmelavet Sun Lolly ispinde uden sukker
Sodavandsis vækker skønne barndomsminder 💛 Kan du også huske de trekantede Sun Lolly frys-selv-is? Gennem hele min barndom havde vi hurtige sodavandsis i kummefryseren. Dejlige ferie- og sommerminder fra Greve, hvor jeg oprindeligt kommer fra. Mine yndlings var den grønne og den brune (Colasmag). Med blot tre ingredienser kan du lave dine egne ispinde med danskvand!

Hjemmelavet Sun Lolly

Jeg laver sunde ispinde til fryseren hver uge. De bedste og mest vellykkede ispinde opskrifter kommer selvfølgelig på bloggen. Du skal bruge danskvand, frisk frugt og sirup.


Tip!

Mine fantastiske isforme er fra Silikomart og kan købes hos Green Goddess. Jeg bruger som altid mine isforme, der er så søde og nemme at bruge. Isformene er stabile i fryseren, slipper hurtigt og er nemme at rengøre. De kan købes som både hjerteformede isforme, twister isforme og Magnum isforme. Jeg har købt dem i en mini-version, da det er en passende størrelse for os. Vi spiser nemlig gerne to ispinde med forskelligt chokoladeovertræk og drys.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på snickers is og ananasis med kokos og lime. God fornøjelse 💛

Sodavandsis - opskrift på hjemmelavet Sun Lolly ispinde uden sukker
5 baseret på 1 anmeldelser

Sodavandsis - Opskrift på hjemmelavet Sun Lolly

Ingredienser

Sodavandsis

  • 2 dl dansk vand
  • 2 håndfulde bær hindbær, jordbær eller blåbær
  • 1 tsk agavesirup
  • 50 g mørk chokolade overtræk
  • 1 håndfuld tranebær pynt

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne sammen.
  • Fordel ismassen i dine isforme.
  • Lad dem stå i fryseren i min. 5 timer.
  • Pynt dem med chokolade og tranebær.